Mască individuală la preț de producător - 3,5 RON(inclusivTVA) - Click AICI

417.243 de vasluieni sunt așteptați să voteze

Sub conducerea ministrului afacerilor interne, Ion Marcel Vela, a avut loc o ședință de lucru, în sistem de videoconferință, având ca temă principală organizarea alegerilor pentru Președintele României.
La această videoconferință au participat prefectul Eduard-Andrei POPICA, subprefectul Mircea GOLOGAN și membrii Comisiei tehnice județene, pentru coordonarea activităților de organizare a alegerilor.
“Suntem la zi cu toate acțiunile prevăzute, atât conform graficului, cât şi calendarului prevăzute de hotărârea de guvern 630/2019, privind aprobarea Programului calendaristic pentru realizarea acțiunilor necesare pentru alegerea Președintelui României în 2019. Nu avem de raportat probleme deosebite, cele uzuale sunt gestionate suficient de bine, am terminat şi cu instruirea preşedinţilor, a locţiitorilor şi a operatorilor”, a declarat prefectul Eduard-Andrei POPICA.
La nivel de județ au fost tipărite 460.871 buletine de vot, din care vor fi distribuite 460.300 buletine, restul fiind anulate.
La alegerile din 10 noiembrie vor exista 536 secții de votare la nivel de județ, din care 72 sunt în Vaslui, 46 la Bârlad și 20 la Huși.
În județul Vaslui sunt 417.243 de cetățeni cu drept de vot.

Cristina Rădulescu

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.