Mască individuală la preț de producător - 3,5 RON(inclusivTVA) - Click AICI

A început abureala electorală. A sosit rândul promisiunilor lui Viorel Cataramă     

 Omul de afaceri și de puțin timp președinte de partid, Viorel Cataramă a fost prezent la sfârșitul săptămânii trecute la Bârlad. Acesta a venit, nu pentru că nu mai putea de dorul acestui municipiu, pentru a-și lansa partidul  Dreapta Liberala și președintele județean, interimar, al acestei formațiuni politice.

Întâlnirea a avut loc în sala mică a Cinematografului Victoria, iar politicianul Viorel Cataramă le-a dezvăluit celor prezenți care este programa politică a partidului Dreapta Liberala precum și planurile de viitor ale acestei formațiuni.

Conform declarațiilor lui Viorel Cataramă trebuie ca „acești aristocrați bugetari să dispară, respectiv cei 500.000 de funcționari publici să fie concediați colectiv și să muncească la privat. Pensia minimă va fi de 1000 de lei, iar pensiile speciale vor fi impozitate cu 95%. Ne dorim să creștem producția industrială și să susținem agricultura. La această oră nu mai avem piețe de desfacere”.

A început abureala electorală. A sosit rândul promisiunilor lui Viorel Cataramă

Din punctul său de vedere  „la această oră nu există niciun partid de dreapta. PSD, ALDE, USR și PLUS sunt socialiste vopsite cu nuanțe marxiste sau comuniste. Pentru a fi de dreapta trebuie să ai o doctrină, un program și să te comporți de dreapta” a specificat Viorel Cataramă.

Pentru a fi înțeles de cei din sală a făcut o paralelă între guvernarea Trump, ce a făcut președintele SUA , și cum vor fi puse în practică măsurile din programul de guvernare al formațiunii politice românești. Dacă acesta va primi votul electoratului.

Cum visele în România nu costă și partidul  Dreapta Liberala visează.
„Ne pregătim de alegerile europarlamentare, vom iniția o campanie de strângere de semnături, avem ferma convingere că vom intra în Parlamentul European. La această oră peste 65% din populația țării nu are cu cine vota. Sunt aproape 7,8 milioane de români care nu au cu cine vota. Nu ne interesează votul aristocrației bugetare și a pensionarilor. Pe noi ne interesează cei care lucrează în mediul privat și pensionarii care după o viață de muncă iau 650 de lei” a declarat președintele „ Dreapta Liberala”, Viorel Cataramă.
Hocus-pocus cu președintele județean al partidului Dreapta Liberală.

În cadrul întâlnirii, Viorel Cataramă a făcut lumină și în cazul președintelui județean al acestei formațiuni.

Din jobenul politic a scos bagheta magică și a făcut să dispară un nume-Florinel Bleoju. Acesta anunțase în spațiul public că el deține această funcție, demonstrase cu probe (împuternicirea semnată de Cataramă și „unda verde“ pe care o primise). Că dumnealui îl mai lăuda pe primarul Bârladului, demonstra, probabil, faptul că este fair-play în politică sau că nu își subestima adversarii politici.

Concret, la această dată președintele județean, interimar, este Alexandru Curelaru, fost consilier județean din partea PNL. Acesta va prelua frâiele organizatorice ale partidului  Dreapta Liberala.

Viorel Cataramă și-a încheiat discursul politic declarând că „partidele politice sunt structuri mafiote. Avansează cei care sunt ascultători, obedienți,niște prostovani. Partidul Dreapta Liberala nu va primi foști politicieni care au trecut dintr-un partid în altul sau care au făcut afaceri cu statul”.

Să înțelegem de aici că „gura păcătosului adevăr spune”?

Cristina Rădulescu

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.