Mască individuală la preț de producător - 3,5 RON(inclusivTVA) - Click AICI

O să vi se pară o poveste, atât de incredibil este ce urmează să vă relatez.

Ultima duminică a lunii martie a fost una absolut specială pentru bârlădenii care au ales să-şi petreacă ziua ȋn Grădina Publică. Acolo a avut loc Târgul Senzo-Bucuria, organizat de inimoşii liceeni de la Pedagogic. Atmosfera  plină de culoare şi de bucurie a umplut aleile parcului şi inimile bârlădenilor.

Vineri, 29 martie i-am surprins pe elevii Liceului Pedagogic “Ioan Popescu” ȋn toiul pregătirilor. Imaginile ce urmează nu mai au nevoie de cuvinte. Ele ilustrează ȋn cel mai grăitor mod posibil că nimic nu se face bătând din palme.

Rezultatele au fost peste măsura aşteptărilor; duminică, ȋn zona foişorului din Grădina Publică, participanții la această sărbătoare s-au bucurat din plin de strădaniile acestor tineri. Foarte bine organizați, aceştia au fost atenți la cele mai mici detalii şi au supravegheat discret mersul lucrurilor.

Ghizii Jurnalului de Bârlad prin Târgul Senzo- Bucuria au fost Rusu Magda şi Enache Ştefan, ambii componenți ai echipei de animatori a liceului, care au povestit cu plăcere despre activitatea la care au participat alături de colegii lor. Şi pentru că imaginile au grai, iată: https://www.facebook.com/jurnaldebarlad.ro/videos/1266397050180097/

Seriozitatea şi talentul celor implicați ȋn activitate sunt o dovadă ȋn plus că Liceul Pedagogic este o pepinieră de talente şi de viitori adulți care au ȋnvățat ce ȋnseamnă să dăruieşti din timpul tău, se dedici celor din jur şi să construieşti o bucurie cu ce ai de oferit.

Felicitări liceenilor şi cadrelor didactice care i-au format.

Iulia Chiper

 

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.