Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Vaslui a deschis un Call-Center pentru cetățenii care au nevoie de lămuriri legate de situația intrării în șomaj tehnic.

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Vaslui a deschis un Call-Center pentru cetățenii care au nevoie de lămuriri legate de situația intrării în șomaj tehnicAgenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Vaslui a deschis un Call-Center pentru cetățenii care au nevoie de lămuriri legate de situația intrării în șomaj tehnic.

Persoanele interesate pot solicita informații cu privire la prevederile ORDONANŢEI DE URGENŢĂ nr. 30 din 18 martie 2020 pentru modificarea şi completarea unor acte normative, precum şi pentru stabilirea unor măsuri în domeniul protecţiei sociale în contextul situaţiei epidemiologice determinate de răspândirea coronavirusului SARS-CoV-2 și a Legii nr. 19/2020 privind acordarea unor zile libere părinților pentru supravegherea copiilor, în situația închiderii temporare a unităților de învățământ apelând următoarele numere de telefon:
❖ 0752.081.397
❖ 0733.975.397
❖ 0752.084.257
Documentele pentru acrodarea șomajului tehnic și a indemnizației prevăzute de Legii nr. 19/2020 privind acordarea unor zile libere părinților pentru supravegherea copiilor în situația închiderii temporare a unităților de învățământ pot fi transmise pe email la adresa: vaslui@anofm.gov.ro
De asemenea, informații utile despre cele două acte normative pot fi vizualizate accesând site-ul AJOFM Vaslui https://www.anofm.ro/?agentie=Vaslui&page=0 sau pagina de facebook a AJOFM Vaslui.

Cristina Rădulescu

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.