Cum vă imaginați o aniversare?

Ambasada Chinei ȋn România doreşte să marcheze aniversarea a 70 de ani de relații diplomatice ȋntre cele două state prin realizarea unui logo pe această temă.

Ȋn acest scop se dă startul unui concurs la care pot participa mai ales tinerii şi studenții români dar şi diaspora chineză aflată în România și studenții chinezi care studiază în România.

            Doritorii trebuie să ştie că termenul limită este 12 aprilie 2019.

Ȋn continuare vă prezentăm ȋntregul regulament al concursului şi condițiile de participare.

Tema concursului reprezintă aniversarea de 70 de ani a stabilirii relațiilor diplomatice dintre China și România și scoate în evidență prietenia tradițională chino-română și Parteneriatul amplu de prietenie și cooperare dintre cele două țări.

La concurs pot să participe toate categoriile de cetățeni români, în special tinerii și studenții români, diaspora chineză aflată în România și studenții chinezi care studiază în România.

                                            Logo-ul

Logo-ul trebuie să fie o lucrare originală, formată dintr-un ansamblu de semne grafice. Creația logo-ului trebuie să fie cu o temă proeminentă și o concepție nouă, concisă și clară.

Creația logo-ului trebuie să corespundă prevederilor legislației din China și România, trebuie să fie însoțit de o prezentare de text detaliată, inclusiv concepția despre creație, semnificația simbolică a semnelor grafice și a culorilor, informațiile, fotografia și datele de contact ale autorului. Logo-ul trebuie să aibă o rezoluție de cel puțin 600 DPI și să îndeplinească cerințele tipografice. Participantul poate să fie un individ sau un grup de persoane. Numărul proiectelor de logo depuse de fiecare participant nu este limitat.

Toate drepturile patrimoniale și beneficiile cu privire la logo-urile câștigătoare aparțin organizatorului – Ambasada Chinei în România. Organizatorul are dreptul să le folosească gratuit și să le exploateze după cum consideră cuvenit, în conformitate cu nevoile sale.Dreptul final de interpretare a acestui concurs aparține Ambasadei Chinei în România.

                                                 Lucrările

Lucrările create pe hârtie pot fi trimise prin poștă la adresa Ambasadei Chinei în România: Şos. Nordului nr. 2, Sector 1, Bucureşti 014101. Lucrările în variantă electronică pot fi trimise prin e-mail la chinaemb_ro@mfa.gov.cn

                Termenul limită de depunere a lucrărilor în concurs este 12 aprilie 2019.

În cadrul concursului se vor acorda un premiu I în valoare de 2000 de lei, 2 premii II în valoare de 1000 de lei fiecare, 5 premii III în valoare de 300 de lei fiecare și 10 premii de încurajare în valoare de 150 de lei fiecare.

                                                   Jurizare

Ambasada Chinei în România va juriza lucrările depuse în concurs, va publica lista câștigătorilor și va organiza o ceremonie de premiere.

Numere de telefon de contact: 0212331387, 0212328858

Mult succes!

Iulia Chiper

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.