Aparat de ultimă generație folosit de spitalul bârlădean

Spitalul Municipal de Urgență “Elena Beldiman” Bârlad efectuează în această perioadă un test clinic a unui Robot de Dezinfectare Hyper Ligt, un dispozitiv special conceput pentru a preveni infectiile asociate asistenței medicale prin intermediul unei metode de dezinfectare cu Iradiere Ultravioletă Germicidă.

Este dovedit clinic că robotul este capabil să distrugă peste 99,99% din microorganisme, inclusiv bacteriile, virusurile și agenții patogeni, inclusiv organismele rezistente la multiple medicamente,pe o rază de 3 metri în 15 min, nu emite ozon și nu lasă reziduuri, fiind astfel complet ecologic.

Este ușor de manevrat, prezintă un sistem de control wireless prin tabletă și poate fi amplasat în orice spațiu care necesită dezinfecție.

Îmbunătățește igiena ambientului, protejează pacienții și cadrele medicale, reduce infecțiile asociate domeniului sanitar, crescând astfel calitatea actelor medicale.

Aparat de ultimă generație folosit de spitalul bârlădean

Unitatea sanitară bârlădeană implementează constant măsuri de reducere a infecțiilor spitalicești și de reducere a consumului de antibiotice, iar tehnologia folosită de Robotul de Dezinfectare Hyper Ligt este una din cele mai moderne și eficiente măsuri adoptate de spitalele din întreaga lume.

Cristina Rădulescu

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.