Vești bune! Primarul Municipiului Bârlad, Dumitru Boroș, informează că, urmare a sesizărilor primite de la mai mulți cetățeni ai orașului, a dispus intervenția pe mai multe străzi din localitate, pe care circulația pietonală și a autovehiculelor se desfășoară anevoios din cauza precipitațiilor din ultima perioadă.

Astfel, de la sfărșitul săptămânii trecute și până joi 14 februarie s-au efectuat lucrări de reprofilare și balastare a străzii Dimitriu Bârlad, unde riveranii au sesizat că s-au acumulat cantități mari de apă iar traficul pietonal nu se poate desfășura din lipsa trotuarelor.

„Această stradă o aveam în atenție chiar de la începutul acestui an, însă condițiile meteo nu au permis o intervenție eficientă. Acum s-a putut lucra și, ca măsură temporară, până la asfaltare, am decis reprofilarea, respectiv nivelarea și ulterior balastarea străzii. Sperăm ca în cel mai scurt timp să finalizăm și demersurile de asfaltare, atât pe această arteră cât și pe altele pe care se mai semnalează probleme similare”, a declarat edilul Boroș.

Trebuie specificat faptul că lucrarea a fost efectuată de către Reiser SA, firma care este în subordinea Consiliului Local Bârlad.

Totodată, au fost verificate și condițiile de trafic de pe alte străzi din municipiu, ocazie cu care s-a constatat că intervenții similare vor trebui făcute în scurt timp și pe străzile Tutovei, Ioan Slavici, Dornei, Islaz, Vrancei, Muncii, Dimitrie Cantemir și Micov. Lista rămâne însă deschisă, ea fiind actualizată în funcție de constatările din teren.

Cristina Rădulescu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.