Mască individuală la preț de producător - 3,5 RON(inclusivTVA) - Click AICI

Autoritatea locală bârlădeană pregătită pentru regalul de rugby

Conducerea Primăriei Bârlad declară că până pe 25 mai lucrările de reamenajare la Stadionul Municipal de Rugby, demarate anul trecut, vor continua și se vor finaliza.

Până la această dată au fost reabilitate interioarele clădirii stadionului, birourile staff-ului, inclusiv cel al conducerii Clubului de Rugby „Rulmentul”, vestiarele și dușurile oaspeților și gazdelor, vestiarele oficialilor și arbitrilor. De asemenea, s-au reabilitat holurile și a fost montată stolerie din termopan la toate încăperile. În plus, copertina stadionului – o veritabilă emblemă a rugby-ului local – a fost înlocuită.

„În total, pentru interioarele stadionului s-a alocat suma de 163.000 lei iar pentru copertină și bănci pentru spectatori au fost cheltuiți 210.000 lei. Am investit într-un sport cu tradiție în oraș și cu foarte mare priză la public. Din momentul în care municipiul Bârlad a fost declarat „Oraș al Rugby-ului”, am acordat o atenție aparte susținerii acestui sport. Faptul că, acum, Federația ne-a ales în detrimentul municipiilor mari ale țării să organizeze în Bârlad finalele Superligii ne onorează și ne demonstrează că am făcut alegerea bună când am decis să susținem rugby-ul local și să investim în tinerii de valoare care continuă că activeze aici. Sperăm la o participare pe măsură din partea publicului, mai ales că la Bârlad vor veni cei mai buni jucători de rugby ai momentului”, a declarat primarul Dumitru Boroș.

Cristina Rădulescu

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.