Mască individuală la preț de producător - 3,5 RON(inclusivTVA) - Click AICI

Autoritățile locale bârlădene sărbătoresc ziua presei… la final de septembrie

“Mai bine mai târziu decât niciodată” asta, probabil, şi-au spus inițiatorii proiectului votat de consilierii locali barladeni.

Autoritățile locale bârlădene sărbătoresc ziua presei… la final de septembrie

Deși pe data de 3 mai, în întreaga lume este marcată Ziua Mondială a Libertăţii Presei primarul Boroș o marchează pe… 27 septembrie.
La ultima ședință de Consiliu Local aleșii bârlădeni au votat,pe repede înainte,un proiect ce viza “ ziua presei bârlădene”.
Niciunul dintre cei prezenți nu ne-a putut oferi detalii în legătură cu acest eveniment. Încercând să câștige amabilitatea jurnaliștilor locali, edilul șef Dumitru Boroș a încercat să bifeze la capitolul imagine.
Numai că, ghinion! Conform înscrisurilor oficiale, în fiecare an, la data de 3 mai, în întreaga lume este marcată Ziua Mondială a Libertăţii Presei, proclamată de către Adunarea Generală a ONU în anul 1993, în urma unei recomandări adoptate în cadrul celei de-a XXVI-a sesiuni a Conferinţei Generale a UNESCO, din anul 1991.
Se pare că Bârladul este în altă lume iar cei care mânuiesc condeiul urmează să fie sărbătoriți pe 27 septembrie. În sala “ Al.I.Cuza” se va organiza o dezbatere denumită “ obiectivitate și subiectivism în oglindirea societății bârlădene”.
Urmează ca la această activitate să fie prezenți diverși invitați cărora li se va deconta transportul și cazarea.
Probabil că urmează să fie informați și gazetarii de acest magnific eveniment lipit cumva de “Festivalul Toamnei”. Probabil că s-a dorit să se “împuște doi iepuri” cu aceeași pușcă… de imagine.

Cristina Rădulescu

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.