Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Bârlad  au probat activitatea infracțională a unui bărbat  în vârstă de 20 de ani, din județul Vaslui, bănuit de comiterea unei infracţiuni de furt calificat.

 

 

La data de 26 decembrie ora 04:03, Poliția Municipiului Bârlad a fost sesizată cu privire la pătrunderea prin efracție, în incinta unei societăți comerciale (salon de înfrumusețare), a unui bărbat. Oamenii legii s-au deplasat la fața locului, au găsit în apartamentul situat la parterul blocului în care funcționa respectivul salon, un bărbat în vârstă de 30 de ani, din municipiul Bârlad care nu și-a putut justifica prezența în acel spațiu. Asupra bărbatului, în urma controlului corporal efectuat au fost găsite bunuri furate din incinta societății comerciale.

Bărbatul a fost reținut pe o perioadă de 24 de ore, iar Parchetul de pe lângă Judecătoria Bârlad a dispus luarea măsurii preventive a controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile.

În acest caz a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, faptă prevăzută și pedepsită de articolul 228, alin.1, respectiv articolul 229, alin. 1 din Codul Penal.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.