Mască individuală la preț de producător - 3,5 RON(inclusivTVA) - Click AICI

Bârlădenii trebuie să mai aibă „puțintică răbdare”

Mult a fost, puțin mai este. În sfârșit a fost publicat pe SICAP anunțul delegării prin concesiune a Serviciului de Gestionare a câinilor fără stăpân.

Primarul Dumitru Boroș anunță că, după două întârzieri nejustificate de aprobare a delegării prin concesiune a Serviciului de Gestionare a câinilor fără stăpân, joi, 14 martie 2019, anunțul referior la acest serviciu a putut fi în sfârșit publicat pe SICAP.
Bârlădenii trebuie să mai aibă „puțintică răbdare”
Bârlădenii trebuie să mai aibă „puțintică răbdare”

„După cum am spus în nenumărate rânduri, problema câinilor fără stăpân este una dintre cele mai mari probleme cu care se confruntă municipiul. Cu toate acestea, o parte din consilierii locali, și aici mă refer la cei din PSD, nu au înțeles acest lucru și au refuzat nejustificat, în două rânduri, sub diferite pretexte, să voteze proiectul referitor la concesionarea serviciului. Am pierdut astfel timp prețios, pentru că, la această dată am fi putut avea deja un serviciu funcțional care deja să își facă treaba. Sperăm totuși ca, până la data limită de depunere a ofertelor, să reușim concesionarea serviciului pentru a rezolva problema câinilor fără stăpân, cât mai repede și mai eficient cu putință”, a declarat edilul șef Dumitru Boroș.

Potrivit ofertei lansată pe SICAP, contractul de concesionare a Serviciului câinilor fără stăpân are o valoare estimată de 1.440.000 lei, fără TVA și va fi încheiat pentru o durată maximă de trei ani și prevede capturarea a cel puțin 140 de câini lunar.

 

Cristina Rădulescu

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.