Mască individuală la preț de producător - 3,5 RON(inclusivTVA) - Click AICI

“Bine faci, bine găsești”-o nouă donație a omului de afaceri bârlădean C-tin Duluțe

Gimnastica sportivă este unul dintre cele mai frumoase sporturi, oferind un spectacol de mare virtuozitate, măiestrie și artă. Ea a ajutat la cunoașterea țării noastre, ducând faima acestei discipline în cele mai îndepărtate colțuri ale lumii, ridicând sportul românesc pe cele mai înalte culmi ale gloriei.
Ca în orice sport, dotările sunt esențiale pentru obținerea performanței. Omul de afaceri bârlădean, Constantin Duluțe, a susținut și a recunoscut performanțele micilor sportive de la CSS secția gimnastică. Datorită donației acestuia, copilele vor beneficia de aparatură modernă.

“Bine faci, bine găsești”-o nouă donație a omului de afaceri bârlădean C-tin Duluțe

În sec. XVII apar școli și sisteme de gimnastică. Cel care a inventat aparatele de gimnastica (bara fixă și paralelele) a fost reprezentantul școlii vechi germane Frederic Ludwig, iar cel care a pus bazele sistemului de «gimnastică suedeza» a fost P.H. Ling.La noi în țară se amintește pentru prima dată de introducerea gimnasticii ca materie de învățământ în a doua jumatate a secolului al-XVIII-lea la «Școala Domnească de la St. Sava».

La Bârlad, de zeci de ani se șlefuiesc fetițe care ,prin rezultatele obținute, duc renumele orașului în lume. Cine nu a auzit de Andreea Răducan, Daniela Trică, Beatrice Irimescu etc.? Micuțele gimnaste au făcut performanță, deși la capitolul dotării lucrurile nu se ridicau la nivelul medaliilor cu care acestea reveneau acasă.

Omul de afaceri Constantin Duluțe a fost unul dintre cei care a înțeles nevoile viitoarelor campioane. După Donația din care a fost achiziționată groapa de bureți, zilele acestea sportivele și antrenorii acestora au mai primit un cadou.

“Mulțumim domnului Constantin Dulute pentru ajutorul acordat în vederea achiziționării pârtiei de acrobatică, set complet sărituri și sarnej multifuncțional!”, au anunțat pe pagina oficială de socializare reprezentanții secției de gimnastică.

Cristina Rădulescu

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.