Bucuria de a dărui întrece toate bucuriile!

Sărbătoare și multă bucurie pentru credincioșii care își găsesc liniștea la capela din cadrul Complexului de servicii comunitare nr. 2 din Bârlad. Patronul spiritual al acestui loc, Sfânta Muceniță Filofteia a fost omagiată și celebrată de cei prezenți.

Bucuria de a dărui întrece toate bucuriile!

Pe 7 decembrie,capela din cadrul Complexului de servicii comunitare nr. 2 Bârlad și-a sărbătorit, ca în fiecare an, ocrotitoarea Sfânta Muceniță Filofteia.

Mereu preocupat de a iniția activități caritabile, culturale și misionare, preotul Ciprian Tacu a găsit și anul acesta persoane dornice să dăruiască semenilor aflați în dificultate, așa cum sunt persoanele din acest Centru.

Activitatea a început în capela amenajată în incinta lăcașului cu sființirea apei și a continuat cu surpriza pe care cei 70 de copii de vârste diferite,le-au pregătit-o invitaților.

Aceștia îmbrăcați în costume tradiționale le-au oferit celor prezenți un frumos concert de colinde.

La final fiecărui invitat i s-a oferit câte o icoană cu Sfânta Muceniță Filofteia,iar prichindeii au primit dulciuri și fructe.

La bucuria celor 70 de copii au contribuit cu multă dragoste: Gavrilă Milica, Enache Geta, Gogeneață Elena, Pantazi Evelina, Condrea Elena, Gălățeanu Livia, Tercu Rodica, Spătaru Liviu, Bour Jenica și dr. Radu Marius.

 

Cristina Rădulescu

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.