Mască individuală la preț de producător - 3,5 RON(inclusivTVA) - Click AICI

Prichindeii de la Cercul de Teatru al Clubului Copiilor “Spiru Haret” din Bârlad fac performanță! Ȋndrumați de Eliza Artene, micuții  de la trupa “Arlechino”  s-au calificat la trei concursuri.

Pe 5 aprilie, la  Roman vor participa la cea de-a IIIa ediție a festivalului “Gong”. Pe 11 aprilie vor juca la Vaslui iar pe 13 aprilie vor merge la Sinaia.

“Ne bucurăm să vă anunțăm că piesa “Venirea pe lume a lui Fir-Întreg”  înscrisă în competiția Worldwide Children Festival, s-a calificat la secțiunea teatru. Aceasta va merge mai departe, la performing-urile de la Sinaia, 11-14 aprilie.” A anunțat public profesoara Eliza Artene.

Worldwide Children Festival  se va desfăşura  astfel: joi,  11 aprilie va fi ziua dedicată artei; vineri, 12 aprilie, ziua științei: va fi o zi plină de ateliere care de care mai interesante.

Sâmbătă va fi prezent Cristi Presură, doctor în fizică și cercetător la Philips Research Eindhoven și autorul cărții “ Fizica povestită”care va  organiza un atelier de științe.

Şi tot sâmbătă, 13 aprilie va fi ziua teatrului. Vor urca pe scenă şi vor interpreta toate trupele de teatru calificate.

Duminică, 14 aprilie va fi ziua dedicată  muzicii.

Trupa “Arlechino” are şanse mari  să reprezinte România la Washington, în 2020.

Mult succes!

Iulia Chiper

 

 

 

 

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.