Mască individuală la preț de producător - 3,5 RON(inclusivTVA) - Click AICI

Casa Esme a primit cadoul de Crăciun: un acoperiș nou-nouț

Vești bune pentru copiii care calcă, zilnic, pragul casei Esme. Omul de afaceri bârlădean, Constantin Duluțe a sponsorizat Asociația Myosotis România iar banii au fost folosiți pentru schimbarea acoperișului imobilului.

În 2018 conducerea Asociației Myosotis România lansa un apel public bârlădenilor.
Era imperios necesar ca acoperișul Casei Esme care găzduiește copiii cu autism (acolo desfășurându-se terapia ABA atât de necesară lor) să fie schimbat. Din cauza numeroaselor ploi, acoperișul era într-o stare de deteriorare care permitea infiltrații de apa în tavan.

“La Casa Esme suntem preocupați nu doar de calitatea serviciilor terapeutice pe care le furnizăm zilnic, ci și de mediul în care oferim aceste servicii. De aceea considerăm înlocuirea acoperișului o prioritate pentru anul 2019. Serviciile pe care le oferim în aceasta clădire se adresează comunității și am fi bucuroși ca lucrarea de înlocuire a acoperișului să poată fi făcută cu sprijinul comunității din donații și sponsorizări” declara în decembrie 2018 Mihai Popa, directorul Asociației Myosotis România.

Ajutorul a venit din partea omului de afaceri bârlădean Constantin Duluțe. Acesta a sponsorizat schimbarea acoperișului oferind Asociației Myosotis suma de 600 de milioane.

“ Mulțumim din toată inima,în numele beneficiarilor,pentru sponsorizarea făcută de domnul Constantin Duluțe. Fără ajutorul financiar oferit de către dumnealui nu aveam cum să reparăm acoperișul Casei Esme” ne-a declarat Mihai Popa,directorul Asociației Myosotis România.

O minune care s-a materializat în apropierea Crăciunului pentru acești micuți și speciali beneficiari ai Casei Esme.

Cristina Rădulescu

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.