Mască individuală la preț de producător - 3,5 RON(inclusivTVA) - Click AICI

În misiunea lui, Bogdan Tănase de la “ Casa Share” a adus un strop de bine și pentru doi vasluieni. După Roxana, fetița din Pușcași ce își dorea o casă, acum acest om minunat împreună cu niște voluntari de nota zece au mai făcut o minune.

 

Doi bărbați, vecini cu Roxana, locuitori ai comunei vasluiene Puşcaşi din județul Vaslui au primit o cameră nouă utilată cu aparatura necesară unui trai decent.

Frații, ambii cu handicap locomotor, au fost descoperiți din întâmplare de ieșeanul Bogdan Tănasă care impresionat de povestea lor de viață a făcut apel pe pagina sa de socializare. Oameni cu suflet de aur i-au sărit în ajutorul acestui înger care construiește case pentru cei greu încercați de viață.

“L-am întâlnit pe stradă mergând în genunchi, sprijinit în cârje. Am oprit maşina, l-am omenit cu ceva bănuţi, am vorbit cu el şi am aflat povestea lui tristă. Am mers la el acasă, unde, un alt frate de-al lui era imobilizat la pat! El îi aducea pâine. Casa ca un grajd, ploua înăuntru, frig, geamuri crăpate. Nea Ion şi-a dorit să nu mai plouă în casă şi o sobă care dă căldură. Am adunat 10 băieţi straşnici, iar în 4 zile de muncă grea, prin frig şi nămeţi, i-am renovat complet casa! I-am tras curent, am adus un căruţ electric, i-am facut rampă, astfel, făcându-i viata mai uşoară. Crăciun Fericit, nea Ion şi vouă prieteni dragi!! Despre bunătate, bucuria de a fi mai buni, este această Sărbătore a naşterii Domnului!” a scris Bogdan pe “ Casa Share”

Dacă doriți să dați o mână de ajutor puteți trimite sms la 8844 cu textul “ casa” și visele unor suflete chinuite se vor transforma în realitate.

 

Cristina Rădulescu

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.