Sursă foto: http://www.b-o.ro

Pe site-ul Primăriei Bârlad a fost pus spre consultare publică proiecul de hotărâre privind stabilirea impozitelor și taxelor locale, precum și a taxelor speciale, pe anul 2019. Aproape două pagini din acest document sunt ocupate de tarifele pentru baza sportivă Stadion Municipal Bârlad. Se remarcă faptul că nu apar modificări ale tarifelor prevăzute pentru 2019 față de anul în curs.

Iubitorii de fotbal vor putea închiria un teren de minifotbal sintetic pe timp de zi la un preț de 80 de lei pe oră. Dacă, însă, doresc și acces la saună, bazin și dușuri, prețut este mai mult decât dublu, 170 de lei pe oră. Închirierea unui teren sintetic în condiții de nocturnă cu acces la saună, bazin și dușuri ajunge la 200 de lei pe oră. Cei care preferă terenul de fotbal pe iarbă scapă mai ieftin, doar 100 de lei pe oră.

Fanii tenisului vor putea închiria terenuri de tenis, cu suprafață de bitum sau zgură. Indiferent de alegere, tarifele vor fi de 30 de lei pe copil/oră pentru copiii sub 14 ani și de 25 de lei pe oră pentru adulți până la ora 14.00. După această oră tarifele cresc considerabil, ajungându-se la 110 lei pe copil pe oră pentru copiii sub 14 ani și 200 de lei pe teren/oră pentru adulți. Orice teren utilizat în condiții de nocturnă va costa jucătorii 100 lei. Există și posibilitatea cumpărării de abonamente, acestea costând 1000 de lei pe lună pentru două ore pe zi, de luni până vineri, pentru adulți. Pentru copiii și junionii de la un Club sportiv, asociație afiliată la Federația Română de Tenis prețul va fi de 1000 de lei/teren/lună.

Cei care doresc să joace un baschet scapă mai ieftin. Copiii sub 14 ani pot închiria un teren în condiții de zi pentru 35 de lei/teren/1.5 ore și în condiții de nocturnă cu 65 de lei/teren/1.5 ore. Cei peste 14 ani vor achita 50 de lei ziua/teren/1 oră și 70 de lei în condiții de nocturnă.

Închirierea terenului de fotbal pentru activități de tipul spectacole în aer liber, adunări etc, va costa 5.950 lei/activitate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.