Mască individuală la preț de producător - 3,5 RON(inclusivTVA) - Click AICI

Caz incredibil în Vaslui. Polițist pus să plătească daune morale hoțului

Incredibil, dar adevărat! Un polițist vasluian trebuie să îi plătească daune morale hoțului pe care l-a prins. Sentința nu este definitivă și poate fi atacată în termen de 30 de zile.

Caz incredibil în Vaslui. Polițist pus să plătească daune morale hoțuluiPolițistul Alexandru Mălăncuș, angajat în cadrul Serviciul Rutier Vaslui, aflat în afara orelor de serviciu a prins un hoț și l-a predat colegilor săi.

Cel care a fost reținut de omul legii a considerat că imaginea sa a avut de suferit, și prin urmare l-a dat în judecată pe polițistul vasluian cerând daune de 100.000 de euro.
Tribunalul Vaslui , pe 1 aprilie, a dat verdictul și anume: “admite în parte acţiunea în pretenţii formulată de reclamantul Morariu Iulian, în contradictoriu cu pârâţii Mălăncuş Alexandru şi Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Vaslui. Obligă pârâţii să achite reclamantului, cu titlu de daune morale, suma de 1000 de lei. Cu drept de a formula apel în termen de 30 de zile de la comunicare. Cererea se va depune la Tribunalul Vaslui, sub sancţiunea anulării. Pronunţată astăzi, 01.04.2019, prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor de către grefa instanţei”.

 

Caz incredibil în Vaslui. Polițist pus să plătească daune morale hoțului

Polițistul vasluian decorat pentru fapta sa
Alexandru Mălăncuș a ajuns cunoscut după ce în vara anului 2017 a salvat viața unui copil.
Acesta se afla într-o misiune internațională în Bulgaria și a acordat primul ajutor unui copil de 11 ani din Rusia. Minorul se înecase cu un sâmbure de caisă, iar polițistul vasluian a efectuat manevrele necesare și i-a salvat viața. Pentru acest gest, omul legii a fost decorat.

 

Cristina Rădulescu

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.