Mască individuală la preț de producător - 3,5 RON(inclusivTVA) - Click AICI

Ce înseamnă un minut? Pentru pompieri poate însemna o viața salvată

Miercuri, 17 aprilie, curtea Spitalului Municipal de Urgență “Elena Beldiman” a fost scena desfășurării unui exercițiu tactic cu forțe în teren.

Pompierii militari din cadrul Detașamentului de pompieri Bârlad au simulat un incendiu izbucnit într-un salon cu persoane imobilizate, spațiu inundat cu fum și gaze toxice.

Ce înseamnă un minut? Pentru pompieri poate însemna o viața salvată Ce înseamnă un minut? Pentru pompieri poate însemna o viața salvată Ce înseamnă un minut? Pentru pompieri poate însemna o viața salvată Ce înseamnă un minut? Pentru pompieri poate însemna o viața salvată Ce înseamnă un minut? Pentru pompieri poate însemna o viața salvată Ce înseamnă un minut? Pentru pompieri poate însemna o viața salvată Ce înseamnă un minut? Pentru pompieri poate însemna o viața salvată Ce înseamnă un minut? Pentru pompieri poate însemna o viața salvatăA fost necesară evacuarea mai multor pacienți, localizarea și lichidarea incendiului. Detașamentul de pompieri Bârlad a participat la un exercițiu care a urmărit pregătirea și perfecționarea deprinderilor necesare pentru intervenția în astfel de situații de urgență și viabilitatea planurilor operative de intervenție.

“Au participat patru echipaje de intervenție,pompieri militari și un echipaj medical alături de 14 voluntari. Ne-am deplasat la această activitate și cu o autospecială multirisc, necesară într-o astfel de eveniment”ne-a declarat Viorel Codreanu, șeful Detașamentului de Pompieri Bârlad.

Pe timpul desfășurării acestui eveniment echipajul medical SMURD a fost solicitat la un cod roșu și au plecat către persoana care avea nevoie de ajutor.

 

-Ce înseamnă un minut? Pentru pompieri poate însemna o viața salvată –

 

Cristina Rădulescu

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.