Femeile din Bârlad au fost  întâmpinate cu flori de organizatorii spectacolului “Ion Suruceanu şi invitaţii săi”.

Chiar de ziua lor, pe 8 martie,  reprezentantele sexului frumos prezente în sala teatrului “V.I. Popa” din Bârlad au avut parte de o seară minunată oferită de Ion Suruceanu şi invitaţii săi. Nu mai este un secret pentru nimeni că este unul dintre artiştii preferaţi ai sensibilelor doamne. Sala a fost arhiplină iar reacţia publicului a impresionat plăcut pe cei de pe scenă. Artistul Ion Suruceanu ne-a mărturisit într-un interviu  în exclusivitate că este a doua oară în Bârlad şi că publicul i-a răsplătit din plin stresul şi oboseala drumului.

Spectacolul a fost un mărţişor mai mult decât frumos,  cântăreţul a interacţionat cu publicul, fermecând doamnele.  Atmosfera  specială a serii a fost dată de invitaţia artistului către sală de a cânta împreună cu el. Cei care au fost prezenţi la acest spectacol s-au ales cu o amintire frumoasă demnă de povestit peste ani.

Mărturisesc că am avut privilegiul să-l cunosc pe  omul Ion Suruceanu, pe care am reuşit să-l văd înainte de spectacol aşa cum este el: un om simpatic, care mi-a povestit cu plăcere despre familia sa şi cât de împlinit se simte ca bunel (bunic-n.r.), ce nepoţi minunaţi are şi cum şi-au păstrat normalitatea care, de obicei, dispare odată cu apariţia celebrităţii.

Talentul dublat de modestie i-au sporit popularitatea şi i-au asigurat un loc special în preferinţele publicului.

Sperăm să-l revedem cât de curând!

Iulia Chiper

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.