Mască individuală la preț de producător - 3,5 RON(inclusivTVA) - Click AICI

Centrele de permanență, gura de oxigen acordată spitalelor

Asigurarea continuității asistenței medicale primare în regim de gardă pentru colectivitățile locale arondate, în afara programului normal de lucru al cabinetelor de medicină de familie se realizează prin intermediul centrelor de permanență.
În judetul Vaslui funcționează la data de 31.12.2018 un număr de 11 centre de permanență, cu un număr total de 55 de medici.

Centrele de permanență, gura de oxigen acordate spitalelorProgramul de gărzi în centrele de permanență se desfășoară de la ora 15 până a doua zi dimineață la ora 8, însemnând în timpul săptămânii 17 ore/ gardă, iar sâmbăta, duminica și sărbătorile legale numărul de ore de gardă este de 24. Pentru medicii coordonatori de centru se decontează 66 lei /ora , pentru ceilalți medici din cadrul centrului 60 lei /ora, iar pentru asistenții medicali 20 lei/ora.
Medicii din centrele de permanență asigură asistența medicală în limita competenței pe care o au, pentru cazurile ce depășesc competența medicului de familie se apelează la serviciile de urgență.

Centrele de permanență, gura de oxigen acordată spitalelor

Cristina Rădulescu

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.