Da, ați citit bine: 45 de ani ȋn care a ȋncântat publicul.

Deşi vârsta biologică este alta, actrița Cezara Dafinescu nu şi-a pierdut frumusețea şi talentul cu care ne-a fermecat. Longeviva actriță va juca luni, 18 martie, pe scena teatrului bârlădean “Victor Ion Popa”,  ȋn piesa “Jumătatea mea bărbatul”.

Spectacolul este inspirat de piesa ”Actrița”, compusă special pentru Cezara Dafinescu de George Arion.

După 45 de ani petrecuți pe scena Teatrului Național București, actrița Cezara Dafinescu vine la o întâlnire cu publicul bârlădean. Şi nu vine oricum ! ne aduce un ȋntreg bagaj de amintiri: copilăria, adolescența, femeia tânără şi plină de pasiune, crâmpeie prețioase din viața  și din filmele sale, emoții şi dragoste, pe care ni le  ȋmpărtăşeşte cu generozitate.

„Vă invităm să fiți părtași la aceste daruri pe care Cezara Dafinescu le oferă în spectacol, cu pasiune, cu generozitate, cu talentul și frumusețea care au însoțit-o întotdeauna!” (Toma Enache – regizor)

„Abia aștept să urc din nou pe scenă, ca să mă întâlnesc cu publicul meu, într-o piesă scrisă special pentru mine de George Arion și pusă în scenă de regizorul Toma Enache” a delarat Cezara Dafinescu.

O ocazie unică să o vedem ȋn carne şi oase pe celebra Cezara Dafinescu!

Iulia Chiper

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.