Cu ce viteză circula șoferul care a omorât cinci oameni pe DE581?

O depășire neregulamentară dar și viteza au fost cauzele care au dus la accidentul rutier soldat cu cinci morți pe DE581.

Un grav accident de circulație a avut loc în comuna Bădeana în data de 30 iunie.
Trei mașini s-au ciocnit violent,din acest incident cinci persoane au decedat iar 7sunt rănite. Șoferul vinovat avea 110 km/h în momentul impactului.
Victimele accidentului mortal din Bădeana au vârstele cuprinse între 17 și 34 de ani. Patru dintre cei cinci morți erau în aceeași mașină. Şoferul acesteia, Bogdan T., avea 31 de ani și a intrat într-o depăşire fără să se asigure şi a lovit în plin o maşină care circula regulamentar şi în care erau două familii ce se întorceau din vacanţă din Grecia. Şoferul acesteia a murit şi el, soţia lui e în comă, iar copila lor de 13 ani e rănită.
Bogdan T. era din comuna Gohor, judeţul Galaţi, şi se întorcea de la discotecă, alături de un grup de prieteni: Iulian (26 ani), Maria (17 ani), Gabriela(19 ani) şi sora acesteia din urmă, Mădălina, o adolescentă de 15 ani care tocmai susţinuse Evaluarea Naţională şi se pregătea de admiterea la liceu. Singura scăpată cu viaţă e Mădălina, care este însă în comă.
Cea de a treia mașină lovită în accidentul din Bădeana avea ca ocupanți doi soți din Bulgaria, un tânăr de 35 de ani și o tânără de 32 de ani, care au fost răniți.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.