Cum a vrut “să dreagă busuiocul” PSD Bârlad după ce o țară întreagă a făcut cunoștință cu aroganța aleșilor vasluieni

Ghidându-se, probabil, după jocul “adevăr sau provocare”, organizația PSD Bârlad a luat atitudine după difuzarea reportajului înregistrat în județul Vaslui de către o televiziune națională.

Au emis un comunicat de presă postat pe pagina de socializare a partidului.

Încercând să “dreagă busuiocul”, după ce o țară întreagă a fost părtașă la aroganța senatoarei PSD Gabriela Crețu, social democrații bârlădeni vin cu sumele exacte care au fost acordate județului Vaslui.

Conform comunicatului de presă “suntem pe locul 33 din 42 în ceea ce privește contribuția în PIB ( sursa Institutul Național de Statistică). De asemenea, Vasluiul nu se află pe ultimul loc în ce privește rata șomajului.

Ca urmare a implementarii Programului Național de Ocupare a Forței de Muncă, de la începutul anului, peste 700 de persoane și-au găsit un loc de muncă”.

Se pare că abundența s-a revărsat în județ,cel puțin dacă ne uităm pe cifrele prezentate de social democrații bârlădeni.

“Investițiile realizate în județul nostru ( decembrie 2016 -prezent): – Total investiții realizate pe județ – 90.641.344,87 RON – Total investiții în derulare pe județ – 908.062.316,49 RON – Total investiții contractate pe județ – 471.996.934,02 RON – Total investitii implementate de CNI – 66.031.407,52 RON – Valoare totală a proiectelor de investiții pe județ – 1.536.732.002,90 RON”.

În încheierea dizertației aflăm care sunt motivele pentru care ar trebui să ne mândrim.

Cu personalități precum “Alexandru Ioan Cuza – Domnitorul Principatelor Unite, Elena Cuza – Doamna a Romaniei ( sotia Domnitorului Alexandru Ioan Cuza), Gheorghe Gheorghiu-Dej – om politic, Nicolae Tonitza – pictor”. Așadar, “sângele apă nu se face”, iar Gheorghe Gheorghiu Dej este un nume cu care ne mândrim. La fel ca și cel al Anei Pauker, scăpată din greșeală pe un afiș al Muzeului Județean aflat în subordinea Consiliului Județean.

În schimb niciun cuvânt, niciun regret sau părere de rău despre familia Buzatu și declarațiile acestora care au ajutat la succesul mediatic al reportajului “Vaslui,polul sărăciei”.

Senatoarea Gabriela Creţu, soția lui Dumitru Buzatu, preşedintele Consiliului Judeţean din Vaslui a avut o reacţie nervoasă în urma unor întrebări din partea echipei Pro TV, în cadrul unui reportaj “România, te iubesc!”

Întrebată ce inițiative legislative a avut pentru a ajuta oamenii care au trimis-o în Parlament, senatoarea a cerut echipei ProTV să iasă afară din biroul ei.

Gabriela Crețu, senator: ”Nu-i nimic! Ei mă votează, nu e nicio problemă.”  Așa să fie?

Cristina Rădulescu

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.