Cum a vrut să scape un bârlădean de oamenii legii. Numai că nu i-a mers

Poliţiştii au reţinut o persoană, bănuită de comiterea infracțiunii de tâlhărie calificată.

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Bârlad au probat activitatea infracțională  a unui bărbat în vârstă de 52 de ani, din municipiul Bârlad, județul Vaslui, bănuit de comiterea unei infracţiuni de tâlhărie calificată.
Cum a vrut să scape un bârlădean de oamenii legii. Numai că nu i-a mers
Cum a vrut să scape un bârlădean de oamenii legii. Numai că nu i-a mers
În data de 12 mai a.c., în jurul orei 12:45, polițiștii au fost sesizați de către angajata unei societăți comerciale cu privire la faptul că agenții de pază au surprins în flagrant un bărbat care a sustras diferite bunuri din societate însă nu a putut fi reținut și predat organelor de poliție fiindcă a pulverizat o substanță iritant –lacrimogenă dintr-un spray, reușind astfel să fugă.
În urma suplimentării dispozitivului de siguranță publică în zonă și a activităților desfășurate de către polițiști, persoana bănuită de săvârșirea infracțiunii de tâlhărie calificată a fost identificată la scurt timp. Prejudiciul a fost recuperat integral de către polițiști.

Bărbatul a fost reținut pentru o perioadă de 24 de ore și urmează să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad, cu propunerea de arestare preventivă.

Cristina Rădulescu

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.