Mască individuală la preț de producător - 3,5 RON(inclusivTVA) - Click AICI

Doi dascăli împreună cu elevii lor au oferit o surpriză frumoasă copiilor instituționalizați de la Centru Respiro “ Acasă este o binecuvântare” din Bârlad.

 

Au lăsat mingea și porțile și au “ înscris” duminică, 23 Decembrie, la porțile sufletului unor copii deosebiți dar greu încercați de viață.

Micuții handbaliști de la “Academia Olimpia “împreună cu antrenorii,  Florin Ferlovici Florin și  Gigi Popa au adus o mică bucurie copiilor din “Centrul Respiro”. Prichindeii sportivi au oferit fructe, dulciuri și jucării copiilor, iar aceștia le-au oferit un mini moment de colinde.

Cu emoție ,dar cu inima plină de bucurie cei 20 de sportivi au oferit cadouri celor 12 tineri instituționalizați acolo. Desaga Moșului a fost generoasă , aceasta conținând 14 pachete de dulciuri și 30 care conțineau jucării . A fost primul gest care se va transforma în anii următori în obicei.

“Prin acest intermediu, Academia Olimpia Bârlad urează tuturor Sărbătorit fericite!” a declarat pentru “ Jurnal de Bârlad” prof Florin Ferlovici, organizatorul acestei acțiuni.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.