Mască individuală la preț de producător - 3,5 RON(inclusivTVA) - Click AICI

După muncă vin și rezultatele. Elevii de la “Pedagogic” au confirmat că sunt buni

La Olimpiada Națională a Animatorilor desfășurată în perioada 08 – 12 mai 2019 la Odorheiu Secuiesc, echipajul Liceului Pedagogic „Ioan Popescu” din Bârlad a obținut premiul I. Elevii Enache Ștefan, clasa a XI-a P1, Oprea Larisa Ioana, clasa a XI-a P1 și Rusu Maria Magdalena, clasa a XI-a P1, coordonați de doamnele profesoare Marinescu Daniela și Năstase Mihaela Alina, au avut cea mai bună prestație la secțiunea Divertisment și au fost răsplătiți cu marele premiu.

După muncă vin și rezultatele. Elevii de la “Pedagogic” au confirmat că sunt buni
După muncă vin și rezultatele. Elevii de la “Pedagogic” au confirmat că sunt buni
Această olimpiadă, destinată liceelor pedagogice, valorifică competențele elevilor de a organiza și desfășura activități cu grupuri mari și de a le insufla buna dispoziție, dezvoltându-le în același timp o serie de abilități personale și sociale. Participarea la olimpiadă presupune parcurgerea a două probe: proba A, în care elevii prezintă un proiect de activitate desfășurată pe parcursul anului școlar în curs și proba B, în care elevii extrag un joc și îl desfășoară cu grupul de beneficiari, respectând o multitudine de criterii.
Astfel, echipajul Liceului Pedagogic „Ioan Popescu” a obținut punctajul maxim de 100 de puncte la prezentarea proiectului Senzo – Bucuria, moment rar întâlnit în istoria olimpiadei. “Ne amintim cu siguranță Târgul Senzo – Bucuria desfășurat pe 31 martie 2019 în Grădina Publică Bârlad, care a adus zâmbete câtorva sute de bârlădeni. Mulțumim pe această cale tuturor elevilor și profesorilor care s-au implicat în desfășurarea acestei activități care a presupus pregătirea foarte multor materiale. Și la proba practică elevii liceului nostru s-au descurcat de minune, astfel încât au fost primii în clasament. Mai mult decât atât, elevul Enache Ștefan a primit și premiul animatorului de elită deoarece s-a remarcat prin calitățile sale – capacitate de comunicare cu grupul, abilități de antrenare și mobilizare a participanților, bun orator.
Îi felicităm pe această cale pe cei trei elevi pentru eforturile uriașe pe care le-au depus în pregătirea lor pentru această frumoasă olimpiadă, dar și pentru calitățile pe care și le-au dezvoltat și le-au manifestat din plin!”a declarat prof. dr. Marinescu Daniela, dir. adj. Liceul Pedagogic „Ioan Popescu” Bârlad.

Încă o dată Brandul orașului a fost confirmat de acești copii talentați cu care ar trebui să ne mândrim.

 

Cristina Rădulescu

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.