Mască individuală la preț de producător - 3,5 RON(inclusivTVA) - Click AICI

Elevi în practică la Jandarmeria Vaslui

Începând de joi,16.05.2019, 15 elevi ai Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi „Petru Rareș” Fălticeni se află în stagiul de practică la Inspectoratul de Jandarmi Județean Vaslui.

 În conformitate cu prevederile legale în vigoare, elevii vor defășura stagiul de practică prevăzut în programa de învăţământ și vor fi repartizaţi să-şi pună în practică noţiunile teoretice dobândite în timpul orelor de curs la misiuni de ordine şi siguranţă publică, pentru a cunoaşte cât mai bine aspectele practice ale activităţii derulate de către jandarmii vasluieni. Ei îşi vor desfăşura activitatea în timpul programului de lucru al subunităţii la care au fost repartizaţi, fiind angrenaţi în activităţile specifice jandarmilor și vor fi  îndrumaţi în perioada stagiului de practică de tutori jandarmi, cadre  cu experienţă în activitatea profesională.

Colectivul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Vaslui, le urează mult succes elevilor aflaţi în practică, iar după absolvire îi aşteaptă să întărească rândurile jandarmilor vasluieni.

Cristina Rădulescu

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.