Mască individuală la preț de producător - 3,5 RON(inclusivTVA) - Click AICI

La doar o lună după ce anunța prezența pe eșichierul politic bârlădean, partidul Pro România își pierde președintele județean.

Să îi fi purtat ghinion conferința de presă? Cert este că la scurt timp după anunțarea prezenței partidului Pro România în mediul politic vasluian, acesta își pierde președintele de la județ.

Marcel Vasilache și-a dat demisia din funcția de copreședinte, rămânând doar simplu membru al acestei formațiuni politice.

Contactat telefonic, acesta a confirmat pentru “ Jurnal de Bârlad” că informația este corectă și că demisia vine din cauza unor probleme personale.

Vicepreședintele partidului ProRomania, Cristi Cosmin a declarat pentru “ Jurnal de Bârlad” că “ sper ca Marcel Vasilache să revină asupra deciziei. Vom găsi soluții. E o pierdere pentru noi. Eu vreau să lucrez cu Marcel Vasilache.”

Rămâne de văzut dacă declarațiile politice pe care le-au susținut în cadrul primei apariții în mass-media locală vor putea fi duse la bun sfârșit în condițiile în care unul dintre factorii de decizie și-au dat demisia.

Partidul Pro România este înființat de fostul premier Victor Ponta ,iar la prima bătălie electorală , cea europarlamentară, își doresc să obțină patru locuri de eurodeputat. (A.D.)

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.