Mască individuală la preț de producător - 3,5 RON(inclusivTVA) - Click AICI

Fără număr! Activitățile culturale aferente lunii mai scot din visteria locală o sumă incredibilă

Dacă e bal,atunci să fie bal! De dansat vor dansa banii scoși din pușculița locală pentru a fi organizate activitățile culturale ale lunii mai,în acea perioadă desfășurându-se și „Zilele Culturale ale Bârladului”.

Fără număr! Activitățile culturale aferente lunii mai scot din visteria locală o sumă incredibilă

91.250 de lei este prețul pe care autoritatea locală o va cheltui în luna mai pentru expoziții, concerte și alte evenimente gândite pentru bârlădeni.

Cei care mai pot ajunge fără să fie mușcați de câini sau care nu și-au rupt mașinile în drumurile care arată mai rău ca după bombardament ori cei cu noroiul după ei sunt așteptați la evenimente culturale de top. Dacă ne ghidăm după sumele prognozate pentru a fi cheltuite.

Distracția pe bani publici va începe pe data de 1 mai,în sunet de fanfară vor „cânta” 3500 de lei, în Centrul Cultural Istoric între 3-5 mai pentru starea de bine a contribuabililor se vor deconta 20.000 de lei, pe 6 mai doar VIP-urile se vor culturaliza la spectacolul experiment „Les fleures du bien”, pe scena teatrului ,costul evenimentului fiind de 7000 de lei.

Pe 7 mai la Cinematograful „Victoria” va avea loc conferința „De la scenografie ,la regie”, costul activității fiind de 9500 de lei, pe 12 mai avem și o premieră: Cupa „Titi Aur” ediția I ora 10:30. Vorbim despre o competiție regională și demonstrativă cu autoturisme Off-road ce se va desfășura în liziera de pădure „Cotu Negru”, fiind bugetată la 8500 de lei.

Așadar „obrazul subțire cu cheltuială se ține”, iar aceste evenimente , probabil, îi vor face pe bârlădeni să uite de toate necazurile rămase nesoluționate.

Cristina Rădulescu

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.