(Foto) 4 morți într-un accident rutier petrecut în apropiere de Mira

Detașamentul de Pompieri Bârlad intervine cu două autospeciale și echipaje specializate pentru acordare îngrijiri medicale pentru victimele unui accident rutier produs între municipiul Bârlad și pensiunea MIRA.
La intervenție participă și trei ambulanțe aparținând SAJ Vaslui, substația Bârlad.

(Foto) 4 morți într-un accident rutier petrecut în apropiere de Mira

La această intervenție, ISU Vaslui intervine cu o autospecială de stingere cu apă și spumă și modul pentru descarcerare, precum și o ambulanță tip C1 (TIM), iar SAJ Vaslui, substația Bârlad participă cu o ambulanță tip C și două ambulanțe tip B.

“La sosirea echipajelor de intervenție la fața locului, au fost găsite patru victime inconștiente și o persoană rănită usor” a declarat Marius Stanciu,purtătorul de cuvânt al ISU Vaslui.

În accidentul rutier fost implicate un utilaj hipo, un autoturism și cinci persoane. Dintre cele cinci victime, patru au fost declarate decedate. Cea de-a cincea victimă, șoferul autoturismului, un tânăr în vârstă de aproximativ 18 ani este transportat la spitalul municipal din Bârlad.

UPDATE: Două femei cu vârste de 29 și 30 ani și doi bărbați cu vârste de 63 și 66 ani, sunt victimele accidentului produs pe Drumul European între Pensiune Mira și Bârlad. Toți sunt din comuna Zorleni.
Șoferului în vârstă de 19 ani i-a fost deschis dosar penal pentru ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.

Cristina Rădulescu

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.