(Foto) Accident rutier provocat de un copil de 12 ani
Un grav accident rutier a avut loc în comuna Băcești. Un copil în vârstă de 12 ani s-a urcat la volanul unei mașini și a plecat să se plimbe pe drumul comunal.
Acesta a intrat într-un cap de pod după care,mașina s-a izbit de un stâlp. Minorul a intrat în stop cardio respirator și a decedat. Ambulanța TIM a Detașamentului de Pompieri Vaslui a fost solicitată să intervină în localitatea Băcești, comuna Bacet, pentru un copil în vârstă de 12 ani care a fost lovit de un autoturism în urma unui accident rutier.
Copilul accidentat se afla în stare de inconștiență, în stop cardio respirator și în ciuda eforturilor salvatorilor acesta a decedat.
La volanul autoturismului care a lovit un cap de pod, se afla chiar minorul în vârstă de 12 ani. Autovehicolul era înmatriculat în Marea Britanie iar la un moment dat ,copilul a pierdut controlul volanului și a lovit un cap de pod după care a intrat într-un stâlp de pe marginea drumului. Polițiștii rutieriști se află la fața locului pentru a stabili cauzele exacte care au dus la producerea acestui eveniment tragic.
Cristina Rădulescu
Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.