Mască individuală la preț de producător - 3,5 RON(inclusivTVA) - Click AICI

(Foto) Inimoșii voluntari SMURD vă mulțumesc într-un mod inedit

Familia ISU Vaslui a crescut în acest an. Adolescenți, dar și adulți au venit în număr mare dorind să învețe să salveze vieți omenești.
La Bârlad,voluntarii au fost primiți cu brațele deschise,încurajați și susținuți. Profesorii le-au insuflat învățăceilor,în afară de lecțiile practice,dragostea și respectul care trebuie să pună pe primul loc pacientul. Iar voluntarii,de Valentine’s day au transmis un altfel de mesaj,din inimă pentru sufletele dumneavoastră.

(Foto) Inimoșii voluntari SMURD vă mulțumesc într-un mod inedit

(Foto) Inimoșii voluntari SMURD vă mulțumesc într-un mod inedit

Salvatorii din pasiune,responsabili și implicați au dorit să transmită mesajul lor de mulțumire. Într-o zi în care la putere sunt ursuleții,ciocolata și trandafirii, 50 de voluntari au format la unison o inimă.

Acțiunea,denumită “Din inimă, pentru inimă” nu a fost aleasă aleatoriu. Voluntarii au ales din inimă să vină alături de salvatorii bârlădeni. Împreună cu aceștia transmit un mesaj din inimă tuturor cetățenilor care au avut sau vor avea nevoie de ajutorul lor.

Stadionul Fepa a fost cel ales pentru a transmite acest mesaj frumos, iar numărul de urgență 112 nu a fost uitat de voluntari.

Acești tineri minunați participă activ alături de salvatorii bârlădeni la misiunile de salvare.

Cristina Rădulescu

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.