Frumusețea gestului făcut de trei elevi bârlădeni .

Filosoful german Immanuel Kant spunea că „frumusețea unui gest este apreciată când acesta este făcut ușor și fără efort”, iar bârlădenii care au trecut marți, 5 martie, pe esplanada Pieței Centrale au confirmat aceste cuvinte. Au donat din inimă pentru profesoara de limba română diagnosticată cu o boală incurabilă.

Trei puști, elevi ai Școlii de Muzică și Artă Plastică au oferit trecătorilor o lecție de bunătate și de generozitate.

Dariana Comănescu, Eliza Bâgu și Tudor Macovei au susținut un concert de zile mari. Acordurile viorilor s-au îmbinat perfect cu vocea cristalină și suavă a solistei. Împreună au decis ca până vineri să cânte și să strângă bani pentru Cătălina Nechita. Timp de o oră, de la 10 la 11 îi puteți asculta și dona pentru ca unei mame să îi fie bine.

„Ne-am gândit că nimănui nu îi place ca mama lui să aibă cancer. Fiind și 8 Martie ne-am simțit foarte prost  și ne-am gândit să facem un mic act caritabil pentru doamna respectivă” ne-a declarat Tudor Macovei, elev .

„Eu știu ce înseamnă să afli că mama ta este bolnavă, am trecut prin această situație” ne dezvăluie Dariana.

Dacă acești tineri au înțeles cât de important este să îți ajuți semenii aflați în suferință cred că și noi putem dona din puținul nostru.

Doar în prima zi acești talentați și sufletiști adolescenți au strâns suma de 530 de lei.

Voi mâine ce faceți? Noi vă sugerăm o plimbare pe ritmuri de vals.

Cristina Rădulescu

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.