Ghinion curat pentru un bârlădean

Polițiștii din cadrul Biroului Investigații Criminale al Poliției Municipiului Bârlad au probat activitatea infracțională a trei bărbați în vârstă de 30 de ani, din municipiul Bârlad, județul Vaslui, bănuiți de comiterea unei infracţiuni de tâlhărie calificată.

Ghinion curat pentru un bârlădean
Ghinion curat pentru un bârlădean

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii bârlădeni au stabilit că persoana vătămată, un bărbat de 20 de ani din Trestiana, comuna Grivița, județul Vaslui, a fost agresat în data de 03 iulie a.c., ora 23.30, în proximitatea unui agent comercial cu program non-stop, din zona „Republicii”, de către 3 bărbați necunoscuți, pe fondul unui unui conflict spontan. În timpul agresiunii, acesta s-a refugiat în autoturismul personal, unde a încercat să se apere, armând un pistol ce folosea cartușe cu bile din cauciuc. Persoana vătămată a fost în continuare lovită dar și mușcată de mână de autori, care i-au sustras pistolul cu bile din cauciuc procurat și deținut în mod legal. În urma cercetărilor efectuate, autorii infracțiunii au fost identificați, fiind cercetați pentru săvârșirea infracțiunii de tâlhărie calificată, prejudiciul fiind recuperat integral de către polițiști.

Față de cei 3 bărbați a fost luată măsura reținerii pentru o perioadă de 24 de ore în cursul zilei de 05 iulie a.c. Aceștia au fost prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad, care a dispus luarea măsurii preventive a controlului judiciar, pentru o perioadă de 60 de zile.

 

Cristina Rădulescu

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.