Mască individuală la preț de producător - 3,5 RON(inclusivTVA) - Click AICI

„Ginerismul”, noua modă în Primăria Bârlad

Acuzații demonstrate cu probe! Așa s-a prezentat deputatul PSD, Adrian Solomon în fața reprezentanților mass-media pentru a le dezvălui cine și cum a câștigat anumite concursuri la Primăria Bârlad.

Scurte și la obiect au fost declarațiile deputatului social-democrat, Adrian Solomon în legătură cu nepotismul care se practică la Bârlad. Soții de director, de consilieri, etc și-au găsit un loc călduț la stat.

Ajunge cu nepotismul, ai mai mulți nepoți decât ți-au făcut copii tăi. Se numește corupție dacă îți găsești nepoți prin alte familii. Ai introdus ginerismul, l-ai angajat pe ginerele doamnei Timofte, consilier județean din partea PNL. Codreanu e băiat bun, membru marcant Rotary. Toți caritabili vin acum să fie angajați la stat? Spiridon care era în PMP, nevasta lui Angheluță ( n.r. este vorba de directorul economic al Primăriei Bârlad), soția lui Pascaru, viitoarea soție a lui Bozianu. În jur de 60 de liberali angajați, nu știu câți nepoți vei găsi de ai mei sau ai domnului Constantinescu, dar dacă îi vei găsi, să-i iei acasă. Întrebați-l pe Tudor cât se practică, noi știm și prețurile , dar nu avem dovezi. Le vom afla” a declarat deputatul Solomon.

După un maraton de câteva ore am aflat așa cum vă scriam aici cine a ocupat postul vacant de natura contractuala de conducere de Sef Serviciu gradul I, al Serviciului Public Administrarea Fondului Locativ și Încasare Taxă de Salubritate din subordinea Consiliului Local Municipal Bârlad. În cel mai scurt timp,alte opt posturi vor fi scoase la concurs. Să sperăm că vor fi ocupate… pe merit, nu pe sistemul PCR!

 

Cristina Rădulescu

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.