Mască individuală la preț de producător - 3,5 RON(inclusivTVA) - Click AICI
Întreprinzătorii de la “BârladFest” nu au reușit să-l convingă pe cetățeanul Adrian Solomon . 
Proiectul privind organizarea evenimentului “BârladFest” a stârnit vii controverse în rândurile consilierilor, iar unii au punctat la capitolul imagine pe acest subiect.
Ceea ce părea să fie un simplu proiect de hotărâre s-a transformat în capital de imagine pentru unii.
Invocând grija pentru tineri,autoritatea locală a întins o “capcană” în care cei care au ieșit șifonați au fost întreprinzătorii (unii poziționându-i în tabăra liberalilor datorită înverșunării cu care au fost “susținuți” de autoritatea locală.
De cealaltă parte vinovați au fost și cei zece consilieri PSD care s-au opus acestui proiect, adus pe agenda publică de două ori.
Odată într-o ședință ordinară și o alta extraordinară-conform informațiilor de presă aduse la cunoștiința opiniei publice.
Autoritatea locală știa că va cădea proiectul dar… nu a făcut nimic.
Ghidându-se pe principiul că social democrații nu vor vota, inițiatorii proiectului s-au prezentat în fața consilierilor cu un proiect care conținea o clauză de confidențialitate,scoasă mai apoi și cu multe alte articole care nu își aveau rostul.
Proiectul a fost votat negativ de consilierii social democrați și independentul Bogdan Sârbu. Dar sarabanda organizării festivalului nu s-a oprit aici.
Printr-un comunicat de presă autoritatea locală “ îi punea la zid” pe cei care “condamnă Bârladul la izolare”.
Ce trebuia să ofere orașul pentru această desfășurare de forțe: stadionul Rulmentul cu cele două terenuri și curtea gratuit, energia electrică,spații publicitare fără costuri, toalete ecologice și pubele.
După ce au văzut care sunt obiecțiile celor care au votat “împotrivă”, primarul repune același contract pe masa consilierilor pentru a fi votat. Rezultatul? Din nou, a căzut la vot!
“Dacă sunt întreprinzători de succes nu au nevoie de banii autorității locale”
În ultima conferință de presă președintele PSD Bârlad Adrian Solomon a dorit să îi informeze pe cetățeni care au fost motivele pentru care social democrații au spus “pas”acestei inițiative. În opinia politicianului “întreprinzătorii pot închiria orice de la Primărie, fără acordul Consiliului Local. Își pot închiria singuri locația, pot reface gazonul. Cu siguranță nu vor avea nevoie de banii autorității locale dacă sunt întreprinzători de succes. Le urăm succes și să nu mai umble cu tot felul de postări. Ce am zis,am zis” și-a încheiat pledoaria Adrian Solomon.
Așadar, pentru ca această activitate să aibă loc întreprinzătorii au posibilitatea să închirieze stadionul cu 5000 de lei pe zi, să plătească energia electrică, curățenia zonei și eventualele pagube care ar putea să apară.
Cristina Rădulescu
Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.