Timpul prizonier într-un ghiozdan de carton.

Jucării, penare, ascuţitori ,ghiozdane, toate vă aşteaptă cuminţi, sâmbătă, la muzeu.

0
Mască individuală la preț de producător - 3,5 RON(inclusivTVA) - Click AICI

Jucării, penare, ascuţitori, ghiozdane, toate vă aşteaptă cuminţi, sâmbătă, la muzeu.
Bârladul se mândreşte cu multe acţiuni culturale şi educative găzduite de instituţii publice de cultură, recunoscute nu numai pe plan local dar şi naţional.
Astăzi vă vom prezenta un eveniment găzduit de Muzeul “Vasile Pârvan”, un loc apreciat de iubitorii de artă şi istorie. O altă acţiune de anvergură, purtând semnătura binecunoscutei muzeografe Alina Butnaru; domnia sa a reuşit de-a lungul timpului să transforme vizitele la muzeu, intrate in conştiinta publicului drept plicticoase, în adevărate aventuri ale cunoașterii.

Alina Butnaru
De data aceasta vom fi purtaţi înapoi în timp prin intermediul expoziţiei temporare ” Şcoala de altădată”, expoziţie în cadrul căreia vor fi expuse manuale, uniforme, rechizite şcolare şi multe alte “fleacuri” simpatice folosite de şcolari în perioada 1880-1980.
Sunt aşteptati toţi cei interesaţi de frumuseţea unui secol de şcoală românească în imagini, indiferent de categoria de vârstă. Aşa cum ne-a obişnuit, Alina Butnaru ne va surprinde din nou cu un material şi o prezentare de nota 10. Ca bonus, veţi putea admira şi o expoziţie inedită de globuri pământeşti din perioada 1900-1980.
Acest eveniment are loc datorită domnilor Cristian Dumitru şi Mihail Dumitru, colecţionari îndrăgostiţi de copilărie, vechi colaboratori ai muzeului bârlădean, prin intermediul doamnei Alina Butnaru.
Sâmbătă,9 februarie, orele 11.00, sunteţi aşteptaţi la sediul muzeului din strada Republicii, 235, la o întâlnire cu trecutul.

Expozitie
Iulia Chiper

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.