La asistații sociali curățenie, la contribuabilul bârlădean junglă

Autoritățile locale bârlădene anunțau cu ceva timp în urmă că au început lucrările de reparație și igienizare la blocurile în care trăiesc beneficiarii ajutorului social.
Preocupate fiind de starea de bine a acestora au uitat de contribuabili, cei care plătesc taxele și impozitele și care își doresc și ei ceva curățenie.
Dacă nu cer prea mult și nu vă supărați, domnule primar!
Ce nu face gospodarul șef pentru cei care sunt sârguincioși și își exercită, conștincioși, opțiunea politică prin vot la alegeri!
Ca un bun samaritean, edilul Dumitru Boroș anunța că au demarat lucrări de reparații și igienizare la toate imobilele din localitate care au această destinație.
La imobilul de locuințe sociale de pe strada Victor Ion Popa (bloc CFR), s-au finalizat lucrările de reparații pe casa scării și pe holuri, urmând a fi efectuate cele de văruit și vopsitorie a stoleriei și balustradelor.
De asemenea, a fost reparată în totalitate și fațada degradată a imobilului.
„În foarte scurt timp vor începe și lucrări de reparații la instalații și la subsolul aceluiași imobil. Acestea se vor desfășura în paralel cu lucrările de reparații similare pe care le-am bugetat și pentru imobilele de locuințe sociale de pe străzile Alexandru Vlahuță și Căpitan Grigore Ignat. Aici mai sunt de făcut, în plus, și reperații la acoperișuri, problemă care există și la blocul ANL de pe strada Lirei, unde, de asemenea, se va interveni cât mai curând posibil. Sunt probleme pe care oamenii ni le-au sesizat în număr foarte mare, având în vedere că la imobilele în cauză nu s-a intervenit de mai mult timp” declara primarul Dumitru Boroș.
Preocupat fiind de starea de bine a acestor beneficiari nu a zărit buruienile, de aproape 3 metri, care sunt la câțiva metri de imobilele proaspăt văruite din bani publici.
Cei care locuiesc în zonă, plătitori de taxe și impozite își doresc ca autoritatea locală să își scoată “ochelarii de cal” și să le facă și lor un pic de curățenie.
Măcar jungla să dispară de pe terenul public că au răbdare și promit că în fiecare an vor fi niște plătitori de taxe și impozite model.
Noi sperăm că doleanța acestora să fie rezolvată mai ales că, din punct de vedere al costurilor, va fi un chilipir.
Față de 225.000 de lei cât a fost nota de plată pentru lucrările de reparații și igienizare la cele patru imobile.

Cristina Rădulescu

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.