Mască individuală la preț de producător - 3,5 RON(inclusivTVA) - Click AICI

„La bulivar, birjar, la bulivar!”

În 2007 bârlădenii asistau mirați și fascinați cum o falnică trăsură îi plimba prin centru târgului pe C-tin Constantinescu(fostul primar) și Adrian Solomon,pe vremea aceea viceprimar.

„La bulivar, birjar, la bulivar!”Din urma acestora, fanfara îi însoțea asigurându-le fundalul sonor.

Gestul acestora a fost o premieră, sunetul roților de la caleașcă nemaifiind auzit de pe vremea când drumul principal se numea „Strada Regală”.

Consilierii locali dacă vor fi de acord cu solicitarea unui întreprinzător vom avea pe stradă, din nou, cabriolete în 2019.

Vineri, 19 mai,aleșii locali bârlădeni trebuie să fie de acord cu inițiativa unui agent economic.

„Necesitatea inițierii și adoptării unei hotărâri pentru modificarea și completarea HCLM nr. 121/27.04.2005 privind reglementarea circulației căruțelor în municipiul Bârlad a intervenit în urma solicitării domnului Vicol Ovidiu Nicolae, înregistrată la Primăria Bârlad la nr. 5.374/06.03.2019, cu privire la permiterea exercițiului de liberă practică cu trăsura echipată corespunzător la diferite evenimente locale și plimbări ocazionale, fără a perturba traficul rutier de pe raza Bârladului, precum și stabilirea traseelor și a stațiilor ce vor fi utilizate pentru desfășurarea ocazională a acestei activități”, conform expunerii de motive.

Cei interesați de promenada cu trăsura vor avea trei trasee pe care se vor putea plimba.

Vorbim despre Marcel Guguianu – Republicii – Gradina Publica – Vasile Parvan – Marcel Guguianu; cea de a doua opțiune ar fi: Marcel Guguianu – Republicii – Primaverii – Mihai Viteazu – Colonel Simionescu Sava – Paloda – Ioan Popescu – Marcel Guguianu. Ultima rută este :Marcel Guguianu – Republicii – 1 Decembrie – Cerbului – Mihai Eminescu – Republicii – Marcel Guguianu.

Sursa foto: Sabina Ghiorghi

Cristina Rădulescu

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.