Mască individuală la preț de producător - 3,5 RON(inclusivTVA) - Click AICI

La „Mai cu folk” elevii bârlădeni au fost printre câștigători

O tradiție care a fost respectată și în acest an. O delegație de elevi bârlădeni i-au încântat pe vasluienii prezenți în parcul Copou la festivalul  „Mai cu folk”.

Însoțiți de profesorul Constantin Pleșu șapte soliști împreună cu grupurile folk „Ecou” și „Cristal” au urcat pe scena concursului vasluian.

La sfârșitul competiției,din șapte elevi participanți ca soliști s-au întors cu cinci premii, rezultate care fac cinste atât elevilor cât și celor care i-au pregătit.

Trofeul și locuI I la categoria peste 16 ani a fost adjudecat de elevul bârlădean Mereuță  Fabian de la Colegiul Național „Gheorghe Roșca Codreanu”, locul II la aceași categorie a fost câștigat de Botaș Claudia-Liceul Pedagogic „Ioan Popescu”, premiul pentru creație, Botaș Claudia, Bejinariu Raluca, Munteanu Vanessa- ultimele două fiind eleve Școala Gimnazială „Ep. Iacov Antonovici”.

Au mai concurat și încântat audiența, Parpalea Ana Maria, Călin Maria și cele două grupuri „Ecou” și „Cristal”.

„A fost minunat și vreau să-i felicit pe toți elevii pentru implicare și efortul depus! Aplauze pentru concurenți, felicitări Primăriei Vaslui pentru organizarea minunată, fără cusur. La grupuri cred că deoarece am luat atâtea premii la individual au compensat și au dat și la ceilalți  participanți”, a declarat profesorul C-tin Pleșu.

Sâmbăta aceasta vor fi la Adjud, la Festivalul concurs „Florile Copilăriei”.

Cristina Rădulescu

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.