Mască individuală la preț de producător - 3,5 RON(inclusivTVA) - Click AICI
La vremuri noi… tot ei
Pentru postul de șef al Cantinei de Ajutor Social un singur candidat a reușit să se califice după validarea dosarului.
Este vorba de actualul manager al acestei instituții. Constantin Matei trebuie să se pregătească pentru examenul propriu zis.

Acesta a avut și doi concurenți care.. s-au pierdut în hățișul legislativ.

Este vorba de Lorela Andone și Ștefan Bîgu. Prima candidată nu a îndeplinit condiția referitoare la studii universitare de licență absolvite cu diplomă, mai exact studii superioare de lungă durată absolvite cu diplomă de licență sau echivalent în domeniul științe administrative, iar Bîgu nu a prezentat în original toate actele solicitate conform art. 6 alin. (4) din HG nr. 286/2011, cu modificările și completările ulterioare, în vederea verificării conformității, nu îndeplinea condiția referitoare la studiile absolvite și nici pe cea referitoare la vechimea în muncă de cel puțin 5 ani în specialitatea necesară ocupării funcției, din care minimum 3 ani în domeniul alimentație publică.
Fără emoții, probabil, singurul candidat se va prezenta pe 19.06.2019 ( proba scrisă), ora 10.00, pentru ocuparea unui post de conducere de natura contractuală, de Șef Serviciu Cantina de Ajutor Social din subordinea Consiliului Local Municipal Bârlad.
La vremuri noi… tot ei
Cristina Rădulescu
Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.