Let’s dance-invitație pentru un gest frumos

„Voluntariatul este cel mai bun exemplu de democraţie. Votăm la alegeri, dar când te oferi voluntar, votezi în fiecare zi pentru comunitatea în care vrei să trăieşti”-Marjorie Moore.

Tinerii de la „Interact” Bârlad sunt exemplu de care societatea are nevoie. Prin fiecare eveniment pe care îl gândesc și îl realizează  demonstrează că putem „muta și munții din loc” pentru a oferi o mică bucurie celor mai necăjiți ca noi.

Let’s dance-invitație pentru un gest frumosPe 24 mai toți bârlădeni sunt invitați la „Young and beautifull”, un bal caritabil.

După prima ediție „Dance for hopes”, tinerii minunați din cadrul asociației Interact Bârlad pun la cale o nouă acțiune. De data aceasta, activitatea vizează ajutarea unor copii din familii cu posibilități materiale reduse. Sunt așteptați 300 de oameni, care în schimbul biletului care costă doar 20 de lei,vor avea posibilitatea să se distreze dar să facă și o faptă bună.

Datorită gestului dumneavoastră, 11 copii care fac parte din familii sărace vor avea posibilitatea să meargă într-o excursie alături de voluntari ai asociației „Bună ziua, copii din România!”

Biletele se pot achiziționa de la membrii clubului, iar dacă persoana care dorește nu cunoaște un membru poate lăsa un mesaj pe pagina organizatorilor.

„Vom avea prezenți artiști locali, precum Elena Zota, Cristian Ursu, Timotei Bîgu, Sânziana Nicolau, Andrei Jitcă , Marchiblue și Doro. Vom avea un bar unde vom servi băuturi nonalcoolice, unele fiind preparate pe loc, cocktail-uri. De asemenea, se va organiza și o tombolă, unde cei prezenți vor  putea câștiga multiple premii.

Vom avea și o cabină foto, unde se vor putea face poze la discreție, se va găsi amenajată și pregătită pentru cei care au vin să și consolideze amintirile și cu poze!”, ne-a declarat Sorana Roșca, unul dintre organizatorii balului caritabil.

Așadar, acești minunați tineri vă provoacă să faceți un bine. Cu doar 20 de lei puteți face fericit un suflet de copil.

Și parafrazând-o pe Elisabeta Andrew „voluntarii nu au neapărat mult timp liber; ei au doar inimă”.

Cristina Rădulescu

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.