Liberalii bârlădeni mereu “surprinzători”
La capitolul imagine, liberalii bârlădeni ar trebui să își găsească un om care să-i învețe cum trebuie să își vândă marfa politică și, mai ales, să fie coerenți în mesajele pe care le transmit publicului.

Într-o postare pe pagina de socializare a PNL Bârlad,simpatizanții erau convocați la o întâlnire politică.

Mesajul lipsit de conținut a fost completat mai apoi cu fraze ajutătoare astfel încât cititorul să înțeleagă ceva.
“Stimați cetățeni simpatizanți ai PNL Bârlad ,luni 9.09.2019 ora 18 sunteți așteptați în sala mică la Cinema Victoria. Discuții libere cu ce s-a făcut, ce facem și ce vom face în municip. Bârlad. Ne dorim o întâlnire interactivă cu Dvs pentru idei,soluții pentru Bârlad. Vă așteptăm în număr cât mai mare” -așa arăta îndemnul către susținătorii formațiunii politice.
Imediat după postare,trepădușii de partid au început să distribuie mesajul ghidându-se după sloganul “noi muncim, nu gândim”.
Altfel nu se explică lipsa coerenței mesajului transmis: “proiectele ce au fost inițiate și depuse de dl avocat Dumitru Boroș pentru municipiul Bârlad, sunt invitați luni 9 septembrie, ora 18 la sala mică în incinta Cinematografului Victoria.”
Ca un bulgăre de zăpadă au început să se activeze membrii, să își sune cunoștințele în încercarea de a umple sala mică a Cinematografului. Chiar și după ora anunțată,18, unii membrii au sunat rude, amici și prieteni pentru ca primarul să nu vorbească unei săli goale așa cum s-a întâmplat data trecută.
Oamenii de afaceri au spus “pas” invitației, câteva scaune fiind ocupate de… aceeași membri de partid transformați în colac de salvare pentru “administrația liberală”.
Cristina Rădulescu

 

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.