Moldoveni uniți-vă pentru autostradă!

În drum spre mitingul programat în Capitală pe data de 10 August, șoferii din Moldova doresc să blocheze simbolic DE85. Aceștia trag un alt semnal de alarmă în legătură cu necesitatea construirii autostrăzii Unirii. Zeci de şoferi care cer Guvernului să înceapă mai repede lucrările la Autostrada Iaşi – Târgu Mureş vor pleca sâmbătă spre Bucureşti la protest. Sunt supărați că lipsa șoselelor rapide din Moldova scade şansele dezvoltării economice în zonă.
Într-un mesaj postat pe rețeaua socială , reprezentantul Cătălin Urtoi – „Împreună pentru A8” scrie: ”În numele Legii vă somăm să respectați Legea Autostrada Unirii , Legea 291/2018! În caz contrar vom fi nevoiți sa….”
Din păcate singura măsură pe care o mai pot lua oamenii de rând este blocarea drumurilor! După 13 ani de PROMISIUNI, MINCIUNĂ, INDOLENȚĂ și CORUPȚIE la cel mai înalt nivel politic, subiectul autostrăzii A8 a devenit unul foarte sensibil și suntem obligați să reacționăm.
Coloana care se va deplasa spre București în ziua de 10 August 2019 va bloca simbolic drumul E85, timp de 15 minute, în mai multe locații, pentru a atrage atenția autorităților că nu mai acceptăm nici un compromis!
Din Iași se va pleca la ora 8.00 A.M. din piața Unirii Pe traseu ne vom intersecta și cu alte coloane de mașini care vor pleca din Suceava, Botoșani, Piatra Neamț, Bacău, Onești, Focșani, Galați.
Vă așteptăm dragi moldoveni alături de noi! UNIȚI VOM REUȘI!” a scris Cătălin Urtoi – „Împreună pentru A8” Cel care a înființat asociația civică „Împreună pentru autostrada 8” este un bărbat din Iași și care încearcă să îi convingă pe guvernanți despre importanța acestei autostrăzi în zona Moldovei.
Cristina Rădulescu
Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.