Mască individuală la preț de producător - 3,5 RON(inclusivTVA) - Click AICI

După ce a donat la Centrul de Transfuzii Bârlad, Moș Crăciun Vaslui lansează un apel public tuturor celor care încă mai cred în magia Sărbătorilor și în oameni.

 

Bâtrânul care împarte bucurie și cadouri în fiecare an are nevoie de ajutor.

Moș Crăciun Vaslui dorește să aducă un pic de bucurie și unei bunicuțe , în vârstă de 100 de ani. Acesta face un apel public tuturor oamenilor de bine.

“ În  urma unui mesaj primit de la o bună prietenă (Mihaela Zarnescu),vreau să încep o campanie intitulată “Zâmbete pentru bătrâni”,deoarece m-a impresionat povestea de viață a bătrânei PROFIRA BACIU , din localitatea Butucăria, comuna Zăpodeni ,județul Vaslui ,care pe data de 5 octombrie 2018 a împlinit vârsta de 100 ani . Aceasta a rămas văduvă din anul 2000 , când soțul ei a părăsit această lume .A avut un băiat și o fată care din pacate sunt decedați . În urma acestora au rămas nepoții . După cele povestite , și aceștia sunt plecați ,unii în străinătate iar ceilalti prin țară.Întrebată ce își dorește Crăciun , bunicuța a răspuns zâmbind “Sănătate”. Dacă cineva dorește să doneze bani , alimente sau lemne , Vă rog să mă contactați. Pe data de 8 decembrie voi merge la bătrânică , cu daruri.

Aceasta își dorește o pereche de ghete cu scai marimea 39,pantaloni si sosete groase,o vestă de culoare albă,un radio, un capot , o căciulă și o veioză”scrie Moș Crăciun Vaslui.

Cei care doresc să îi îndeplinească dorințele bătrânei îl pot contacta pe rețeaua de socializare pe Moș Crăciun Vaslui sau pe unul din ziariștii cotidianului “ Jurnal de Bârlad”.

 

Cristina Rădulescu

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.