Mască individuală la preț de producător - 3,5 RON(inclusivTVA) - Click AICI

Din anul 2005 Asociația Myosotis România oferă comunității locale un centru de zi pentru copii cu dizabilități, singurul de acest gen în acel moment și din 2012 o locuință protejată pentru adulți cu dizabilități. Programele asociației se adresează persoanelor vulnerabile din comunitate, cu atenție deosebită orientată către persoanele cu dizabilități – copii și adulți.

 

 

Ziua Internațională a Persoanelor cu Dizabilități a fost marcată și la Bârlad. Primăria municipiului împreună cu organizațiile nonguvernamentale de profil au organizat activități dedicate acestui eveniment.

“ În data de 4 decembrie ne alăturăm celorlalte ONG-uri din orașul nostru pentru a sărbători Ziua Internațională a Persoanelor cu Dizabilități. În cadrul acestor evenimente,propunem o dezbatere pe tema integrării persoanelor cu dizabilități pornind de la o situație imaginată și pusă în scena de nouă dintre voluntarii Asociației Myosotis. Dezbaterea va fi moderata de psihologul asociatiei, Loredana Dobrin” a declarat pentru “Jurnal de Bârlad”, Mihai Popa directorul asociației “ Myosotis” Barlad.

 

Cristina Rădulescu

 

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.