Mască individuală la preț de producător - 3,5 RON(inclusivTVA) - Click AICI

Nu transformați spitalul din Bârlad în spital COVID-19

Măsuri extreme care nu se susțin în realitate. În spitalul bârlădean urmează a fi tratați bolnavii cu coronavirus. Consilierii social democrați nu au fost de acord cu acest proiect de hotărâre.

Consilierii locali PSD au inițiat o declarație prin care resping planul Comitetului Județean de Urgență și a Ministerului Sănătății de a transforma Spitalul Municipal Bârlad în spital suport pentru tratarea bolnavilor de Covid-19!

“Spitalul din Barlad are o structura improprie tratării epidemiilor. Detaliez: infrastructura și circuitele sunt slab utilitate, dificil de controlat din punct de vedere epidemiologic. Personalul medical de specialitate este subdimensionat și lipsit de protecție. Vor fi ușor de contaminat. De asemenea, nu pot asigura continuitatea actului medical. În condițiile în care spitalul nu deține echipamente de protecție minimale pentru secțiile chirurgicale, expunerea personalului la invazia Covid 19, este similar unui genocid medical. Spitalul nu deține ventilatoare mecanice pentru cei internați cu Covid 19. De asemenea, spitalul nu deține medicație antivirală pentru acest virus, conform cu protocoalele medicale”, a declarat deputatul PSD Adrian Solomon.

Cristina Rădulescu

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.