Aşa s-ar putea numi locul în care se fac aluaturi de poezii, blaturi de nuvele, siropuri din rime. Aşa se poate numi un cenaclu: o bucătărie în care te împiedici de idei frumoase prin toate colţurile, de versuri neterminate şi ciufulite care se grăbesc încet să rimeze…

                Bârladul nostru este unul dintre oraşele cu adevărat prolifice  când vine vorba de cultură. Şi nu am de gând să fac o enumerare  pentru că cei care ştiu despre ce vorbesc m-ar considera redundantă.Iar pentru cei care nu ştiu, le promit că-i voi ajuta să afle pas cu pas.

                Cenaclul literar”Alexandru Vlahuţă” vă dă întâlnire anul acesta în fiecare zi de marţi. Aşadar, astăzi la ora 17.00 sunteţi aşteptaţi în sala de lectură a bibliotecii “Stroe Belloescu”. Scriitorii din urbe şi nu numai  vor prezenta din creaţiile proprii. Astăzi ne va încânta cu vocea suavă Gabriela Ana Bălan, poeta care caută perfecţiunea.

Organizatorii evenimentului sunt: Primăria Municipiului Bârlad, Consiliul Local Bârlad şi Biblioteca Municipală “Stroe S. Belloescu”, Bârlad.

Preşedintele cenaclului, scriitorul Simion Bogdănescu va dirija întâlnirea.

Intrarea este liberă.

Este o invitaţie pentru toţi iubitorii de creaţie, indiferent de vârstă. Totodată este şi o provocare pentru timizii care n-au îndrăznit până acum să dea glas propriei creativităţi.

Iulia Chiper

 

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.