Mască individuală la preț de producător - 3,5 RON(inclusivTVA) - Click AICI

O provocare de nota 10 pentru iubitorii cailor putere

Pe data de 12 mai, începând cu ora 10:30 se va desfășura prima ediție a Cupei „Titi Aur”.

Aceasta debutează în cadrul „Zilelor Culturale ale Bârladului”.

La aceasta acțiune vor participa mai mule cluburi din Bârlad, Buzău, Neamț și Iași.  Evenimentul se va desfășura în zona Poligon – Lizieră – Cotu Negru, sâmbăta 12 mai.

Câștigător în opt rânduri al Campionatului Național de Raliuri, Titi Aur a revenit în competiția internă odată cu sezonul 2018.

După o pauză de șapte ani, el a participat în CNR alături de fostul său copilot din 2003, de la World Rally Championship, alături de care a câștigat edițiile din 2001 și 2002 ale Campionatului Național de Raliuri.

„Multe dintre acțiunile mele și mă refer aici inclusiv la campaniile în care mă implic sau mesajele pe care le transmit, sunt adresate tinerilor. De la realitarea străzii că pentru categoria de vârstă 18-24 ani, accidentele rutiere sunt cauza numărul 1 de deces, iar la Academie vom continua să derulăm campanii cât să-i ajutăm pe tinerii șoferi să conștientizeze și să învețe să conducă în siguranță, până la faptul că am răspuns prezent oricărei inițiative care are ca scop reducerea numărului de victime pe străzile din România.

În plus, primesc nenumărate mesaje de la tineri care vor să învețe să piloteze o mașină. Pentru ei vreau să revin în Campionat și, chiar dacă este vorba despre o generație care n-a ajuns pe dealuri la curse, îmi doresc să împărtășesc cu ei din experiența pe care am acumulat-o în raliuri“, a declarat Titi Aur odată cu reîntoarcerea la prima sa iubire.

Cristina Rădulescu

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.